KlubStorkøbenhavnBadminton

Ungdomstænere søges til skovlunde badminton

Beskrivelse

Skovlunde Badminton søger en til to engagerede, energiske og humoristisk ungdomstrænere der brænder for at arbejde med børn og unge.
I Ungdomsafdelingen arbejder vi ud fra princippet om, at det skal være sjovt at spille badminton samtidigt med at du bliver dygtigere - uanset om du har spillet badminton før eller er nybegynder. Træningerne er niveaudelt og spænder fra nybegynder til begynder til øvet og rutineret.

I sæsonen 22/23 vil der være 2 hold der hver har 2 træninger om ugen fordelt på mandage 19.00 – 20.00, onsdage 17.30 – 19.00 og torsdage 16.00 – 20.00. Holdene er niveau og aldersopdelt. Hold 1 vil være for de øvede og ældste spillere (typisk 11-18 år) og hold 2 vil være for nybegynder/begynder samt de yngste spillere (typisk 6-10 år).

Træner/Trænerne kommer til at indgå i et ungdomsudvalg og klubben har med sæson 22/23 en ambition om at forøge vores medlemstal ved at arrangere en masse aktiviteter for de unge spillere og inddrage en masse sjove sociale lege i træningen som både øger spillernes niveau, samt deres sociale relationer til hinanden. Det forventes at træner/trænerne deltager i disse aktiviteter.

kontaktoplysninger

Navn/Klubnavn: Skovlunde Badminton
Adresse: Lundebjerg 2
Postnummer: 2740
By: Skovlunde
Kontaktperson: Kirsten Pagh
Kontakt telefon: 26..........Vis info
Kontakt e-mail: sk..........Vis info
Oprettet af
Charlotte Hørvid (1)
Navn/Klubnavn Skovlunde Badminton
Telefon 28432513
Log på