KlubStorkøbenhavnFodbold

Børneudviklingschef

Beskrivelse

I FB er vi, med dette genopslag, på udkig efter vores næste medarbejder, der 20 timer om ugen, kan stå i spidsen for vores børnefodbold fra U10 og ned.
Børneudviklingschefens primært opgave bliver sammen med klubbens øvrige sportslige ledelse, at udvikle og strukturere vores børneafdeling og supervisere og uddanne vores børneforældretrænere og i sidste ende sikre den rette aldersrelaterede træning fra U4 til U10.


Stillingen er en halvtidsstilling på 20 timer pr. uge og vi vil derfor foretrække, at du ikke besidder et fuldtidsjob ved siden.


Børneudviklingschefens ansvarsområder:

Omdrejningspunkt for (forældre)trænere samt ‘go to guy’ for disse
Uddannelse af (forældre)trænere for U4-U10 med intern uddannelse og supervision samt relevante DBU-kurser
Introduktionsforløb, rekruttering og fastholdelse af nye (forældre)trænere sammen med vores studentermedhjælper
Ansvarlig for at sikre tråd i organisering og planlægning af træning og benyttelse af ensartet træningsmetoder
Være med til at organisere en til to ugentlige skillstræninger på tværs af yngre ungdomsårgange
Være med til at implementere DBU’s nye børnestrategi
Tage medansvar for niveaudelingen af drengespillere på U10
Sikre, at der er sammenhæng og kvalitet i den daglige træning på tværs af årgange og være med til at udvikle en ensartet træningsfilosofi med fokus på udvikling og glæde

Din profil og vores forventninger:

Vi ser gerne at du har en god baggrund som træner eller leder i en fodboldklub og gerne med erfaring i børnefodbolden.
Det vil også være en fordel, at du har en UEFA C- eller B-licens, samt måske erfaring som fodboldspiller
Har du gode formidlings- og kommunikationsevner samt er god til den konstruktive dialog, har du en anerkendende didaktisk pædagogisk tankegang, er du dynamisk, udadvendt og procesorienteret samt kan tage ansvar og arbejde selvstændigt, er det helt bestemt også en fordel

Arbejdstid og sted:

Du vil i dit daglige virke referere til FB’s administrerende leder med arbejdsplads på klubbens anlæg – Jens Jessens Vej 24A, 2000 Frederiksberg.

Arbejdstiden vil i form af fysisk fremmøde på hverdage (mandage til torsdage), typisk være placeret i tidsrummet 15.30-18.30, men med mulighed for fleksibilitet. Derudover forventes det at der udføres administrativt hjemme- eller kontoret i klubhuset og at der i gennemsnit arbejdes en weekend/søndag pr. måned, i forbindelse med stævnedage.


Løn:

Bruttoløn kr. 15.000,00 pr. måned, svarende til kr. 173,22 i timen. Der ydes ikke pension i jobbet.


Ansøgning:

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte FB’s daglige leder Martin Busk på telefon 20580898 (mellem 12.00 og 13.00 på hverdage) eller på nedenstående e-mailadresse.

Ansøgning gerne inklusive CV, sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest torsdag den 29. april 2021 - og meget gerne før, da ansættelsessamtaler afholdes løbende.


Tiltrædelse:

Tiltrædelse sker pr. den 15. maj eller 1. juni 2021.Om Frederiksberg Boldklub (FB):

FB er i 2019 kåret til Årets Fodboldklub, både lokalt i København, i hele Danmark og i 2020 af det Europæiske Fodboldforbund UEFA - og vi er en fodboldklub for alle.

FB danner gode lokale rammer om fodbold på alle niveauer. FB tilbyder klubbens medlemmer, børn, unge som ældre, et fodboldfagligt fællesskab, gode oplevelser og stærke værdier.

Gennem spil og leg, bidrager FB til at udvikle børn og unges færdigheder og talenter - både som fodboldspiller og som menneske. Gennem sit fokus, værdier og aktiviteter, påtager FB sig ligeledes sit sociale ansvar.

kontaktoplysninger

Navn/Klubnavn: FB - Frederiksberg Boldklub
Adresse: Jens Jessens Vej 24A
Postnummer: 2000
By: Frederiksberg
Kontaktperson: Martin Busk
Kontakt telefon: 20580898
Oprettet af
Frederiksberg Boldklub (3)
Navn/Klubnavn: Frederiksberg Boldklub

Flere i samme sportsgren

Boldklubben HELLAS søger cheftræner/årgangsansvarlig
KlubFodboldStorkøbenhavn
Vores talentfulde U11 årgang søger en cheftræner til at indgå i det gode trænerteam, der allerede er omkring holdet. Læs mere >
Ungt ambitiøst Serie 4 hold søger træner!
KlubFodboldSydsjælland
Vi er på udkig efter en Cheftræner til klubbens første hold, som for nuværende er placeret i serie 4, men som med den rette ledelse har ambitioner om mere. Læs mere >
Er du vores nye 2. senior-assistenttræner?
KlubFodboldStorkøbenhavn
Vi søger en ny assistenttræner til vores 2. Herresenior i Serie 2, der arbejder tæt sammen med vores 1. hold i Københavnsserien Læs mere >
Er du vores nye U15-1 cheftræner?
KlubFodboldStorkøbenhavn
Vi søger vores næste cheftræner til vores U15 Drenge-1 hold for drenge født i 2006. Læs mere >
Log på