KlubStorkøbenhavnSvømning

Hovedstadens Svømmeklub søger svømmetrænere

Beskrivelse

Som svømmetræner bliver du ansvarlig for dine egne svømmehold. Vi tilbyder konkurrencedygtig løn og har du endnu ikke en træneruddannelse, så tilbyder vi dig også det.
Læs mere og søg jobbet via dette link:
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=2225&ProjectId=143569&DepartmentId=18960&MediaId=5&SkipAdvertisement=False

Som træner har du det overordnede ansvar for et svømmehold og skal følge holdets målsætninger jf. klubbens læringsmål. Du er ansvarlig for et team bestående af dig og 1-2 hjælpetrænere og du bidrager til hjælpetrænernes udvikling og er ansvarlig for at aktivere hjælpetrænerne. Derudover har du ansvaret for medlemmernes sikkerhed. Du kan læse vores jobbeskrivelse i dette link.

Din profil:
For at blive træner skal du være fyldt 18 år og kunne gennemføre en bassinlivredderprøve. En vigtig egenskab vi forventer af dig er, at du har en passion for at give vores medlemmer en masse gode oplevelser og kompetencer i vand. Det er en fordel hvis du:

- Har gået til svømning i en forening.
- Har erfaring som underviser.
- Er udadvendt og har interesse for andre mennesker.
- Vi bliver rigtig glade hvis du har erfaring som svømmetræner fra en anden klub og har gennemført Svømningens Grunduddannelse hos DGI/Dansk Svømmeunion - det er ikke et krav.

Hvis du synes, at jobbet som træner lyder interessant, men du har ikke tidligere har trænererfaring, så skal du ikke holde dig tilbage med at sende en ansøgning. Vi tilbyder dig en træneruddannelse og vi har gode erfaringer med at kombinere hjælpetræner- og trænervagter - på den måde kan du følge en erfaren træner som hjælpetræner, samtidig med, at du også er træner for egne hold. Det sikrer dig en god oplæring.

Som ansat i Hovedstadens Svømmeklub får du:
- Konkurrencedygtig timeløn.
- Adgang til et stort netværk af unge studerende i København. Vi afholder altid 2-3 sociale arrangementer pr. svømmesæson, hvor der er rig mulighed for at møde alle dine kollegaer.
- Gode uddannelsesmuligheder.
- Spændende og studierelevante karrieremuligheder.

kontaktoplysninger

Navn/Klubnavn: Hovedstadens Svømmeklub
Adresse: Bernhard Bangs alle 41A, 4.sal
Postnummer: 2000
By: Frederiksberg
Kontaktperson: Jonas Enevoldsen
Kontakt telefon: 31..........Vis info
Kontakt e-mail: jo..........Vis info
Oprettet af
Jonas Enevoldsen (1)
Navn/Klubnavn Hovedstadens Svømmeklub
Telefon 31259105

Flere i samme sportsgren

SHS-Stevns søger svømmeinstruktør - børneundervisning
KlubSvømningSydsjælland
Har du brug for et fritidsjob, der ikke tager al din tid, eller har du bare lyst til at bruge et par timer af din fritid til at lære børn at svømme, så læs med her. Læs mere >
Hjælpeinstruktører M/K søges til Svømmeklub
KlubSvømningØstjylland
Gør en forskel for andre og for din lokale svømmeklub, Magnum Opus. Du får både netværk, oplevelser og unikke kompetencer til gengæld. Har du lyst til at arbejde med børn og ly Læs mere >
VARMTVANDS-INSTRUKTØR TIL BØRNEHOLD
KlubSvømningØstjylland
Vil du være en del af det fællesskab, som lærer de yngste i Silkeborg at svømme? Læs mere >
Log på