Ofte stillede spørgsmål til SPORTCOACH

Klubber/annoncør FAQ

Vi har i øjeblikket 2 pakker at tilbyde, de indeholder det samme, men er forskellige på varighed. 30 dage koster 249,- kr. og 60 dage koster 349- kr.

Du er aldrig garanteret at finde en træner igennem SPORTCOACH. Men vi gør alt, hvad der står i vores magt, for at finde en kvalificeret og dygtig træner til dig eller din klub. Vi bruger bl.a. målrettet annoncering via Facebook og Instagram, og vi anvender vores trænerdatabase til at finde en træner, der passer til netop dit eller jeres behov!

Skriv en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så opretter vi din sportsgren så hurtigt som muligt!

Nej. Der er aldrig binding på din annonce. Den løber i 30 eller 60 dage, du kan dog altid selv forny din annonce, hvis ikke du har fundet en træner indenfor annonceringsperioden.

Ja, når du har oprettet en bruger og betalt en annonce, vil din faktura være synlig via din profil under fanen ”faktura”.

Træner FAQ

Så snart der er et job, der passer indenfor de kriterier, du har valgt, bliver du kontaktet.

Alt efter hvad du selv giver os tilladelse til kontakter vi dig via e-mail, SMS eller telefonopkald.

Nej, det er gratis.

Så registrerer og udfylder du, at du kun ønsker at blive kontaktet for personlig træning.

Så registrerer og udfylder du, at du kun ønsker at blive kontaktet for klub træning.

Du kan framelde dig på ethvert tidspunkt ved at klikke på linket i sidefoden af vores e-mails. Eller skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Skriv en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og vi opretter din sportsgren.

Nej, det gør du ikke. Det er kun trænerannoncer, der er synlige på websitet.

Log på