En klub søger en træner, men det er svært at finde en. En træner leder efter et nyt job, men kan ikke lige få øje på et.En almindelig historie fra idrættens verden, men nu mødes parterne via SPORTCOACH,

der er en ny jobportal for klubber og trænere inden for alle idrætsgrene.


Effektiv portal, der virker

Blandt dem, som har fundet hinanden via SPORTCOACH, er 36-årige, Lars Bergstrøm fra Slagelse og FC Storebælt i Korsør. Klubben søgte en ny fodboldtræner til U13/14 pigeholdet. ”Via et opslag på Facebook blev jeg opmærksom på SPORTCOACH og fandt den ledige stilling på jobportalen. Det passede perfekt til mig, da jeg netop var på jagt efter et job som fodboldtræner for piger eller kvinder”, fortæller Lars Bergstrøm.

Han har siden sin tid som fodboldspiller prøvet lidt af hvert som træner. Først som seniortræner for herrer, siden træner for flere drenge ungdomshold. Nu syntes han, at det kunne være interessant at prøve trænerjobbet i forhold til piger. ”Det passede som fod i hose med trænerjobbet for pigeholdet i FC Storebælt. Jeg fik via SPORTCOACH kontakt til Kristoffer Dollerup, der er ansvarlig for børne- og ungdomsafdelingen i FC Storebælt. Vi havde en fin samtale og blev hurtigt enige om en aftalte. Nu glæder jeg mig helt vildt til, at Coronatiden er forbi og foråret kommer, så vi kan komme i gang”, siger Lars Bergstrøm.

Trænerdatabase med vokseværk

Lars Bergstrøm er i øvrigt tilmeldt træner-databasen hos SPORTCOACH. Det betyder, at han løbende vil få tilsendt e-mails med besked om, at der findes relevante trænerjobs for ham inden hans sportsgren og i hans geografiske område. Træner-databasen er efterhånden ret omfattende hos SPORTCOACH. Det er muligt at registrere sig inden for alle typer af sportsgrene. Pt. indeholder den en del trænere inden for de største sportsgrene som fodbold, håndbold, badminton og svømning. Og der er løbende trænere, som opretter sig – både dem, der har et job og ønsker at følge udviklingen inden for sportsjobmarkedet, og dem, som er i en konkret søgefase.

Klar til prøve igen

Fra klubbens side bekræfter Kristoffer Dollerup situationen. ”Vi havde brug for en ny træner til vores pigefodboldhold, og det er ikke altid lige nemt at finde sådan én. Jeg blev opmærksom på SPORTCOACH, indrykkede en annonce og wupti. I løbet af kort tid kontaktede Lars mig og aftalen kom hurtigt på plads”, siger Kristoffer Dollerup fra FC Storebælt i Korsør.

”Vi vil helt sikkert bruge SPORTCOACH, hvis vi ikke lige kan finde en kvalificeret træner i vores eget netværk. Sagen er jo, at vi ofte skal bruge meget tid og mange kræfter på at få besat trænerstillinger i en klub som vores”, siger Kristoffer Dollerup, der ser SPORTCOACH som en relevant jobportal, der kan være yderst nyttig fremover for ham selv og for mange andre klubber i Danmark.

Log på